Sandviș cu ciuperci și brânză Paneer

Un sandwich delicios cu ciuperci și paneer, preparat cu un amestec de condimente aromate. Umplutura este gătită cu ceapă, roșii și condimente, apoi pusă între felii de pâine prăjită.

1.6K Acest delicios Sandwich cu Ciuperci și Paneer combină ciuperci proaspete cu paneer sfărâmat într-un amestec aromat de condimente. Umplutura este sotată cu ceapă, roșii și condimente aromatice, apoi pusă între felii de pâine prăjită. Perfect pentru micul dejun, prânz sau o gustare rapidă care este atât satisfăcătoare, cât și hrănitoare.

Sandwichul cu Ciuperci și Paneer este una dintre acele rețete care face bucătăria să miroasă incredibil în timp ce gătești. Combinația de ciuperci pământoase și paneer moale creează o umplutură atât de consistentă încât chiar și iubitorii de carne vor fi impresionați.

Timp de preparare10 minute
Timp de gătit20 minute
Timp total30 minute

Ingrediente

  • 10-12 felii de pâine
  • 15-16 ciuperci tocate
  • 200 g Paneer
  • 2 cepe (tocate mărunt)
  • 4 roșii (tocate mărunt)
  • 2 cm ghimbir (ras)
  • 2 ardei verzi (tocați)
  • 1 linguriță pudră de turmeric
  • 4-5 cuișoare
  • 10-12 boabe de piper negru
  • Ajwain (Omam - 2 lingurițe)
  • 2 lingurițe semințe de chimen
  • 1/4 cană ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Unt după preferință (opțional)

Instrucțiuni

  1. Sfărâmați paneerul și puneți-l deoparte.
  2. Măcinați boabele de piper, ajwain, semințele de chimen și cuișoarele până obțineți o pudră fină.
  3. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
  4. Sotați ceapa și ghimbirul timp de 4-5 minute.
  5. Adăugați pudra măcinată, pudra de turmeric și sare.
  6. Adăugați roșiile, ardeii verzi și sotați pentru încă 8-10 minute.
  7. Adăugați ciupercile și paneerul sfărâmat.
  8. Sotați pentru încă 2-3 minute și opriți focul.
  9. Prăjiți feliile de pâine și așezați-le pe o suprafață plată. Ungeți cu unt dacă doriți.
  10. Împărțiți amestecul de ciuperci și paneer pe jumătate din felii și acoperiți cu feliile rămase.
  11. Tăiați în jumătate sau sferturi dacă doriți.
  12. Serviți imediat.

Întrebări frecvente

  • Pot folosi orice tip de ciuperci pentru acest sandwich?
    Da, ciupercile champignon funcționează cel mai bine, dar puteți folosi și ciuperci shiitake sau cremini. Asigurați-vă doar că le tocați fin pentru a se găti uniform și pentru a nu face umplutura prea groasă. Evitați ciupercile foarte apoase deoarece ar putea face sandwichul moale.
  • Ce fac dacă nu am toate condimentele întregi pentru măcinat?
    Puteți înlocui cu 1 linguriță de pudră garam masala amestecată cu 1 linguriță de pudră de chimen. Deși condimentele proaspăt măcinate au un gust mai bun, această combinație vă va oferi totuși o aromă bună.
  • Cum previn ca umplutura sandwichului să devină apoasă?
    Gătiți roșiile complet până se desfac și cea mai mare parte a umidității se evaporă înainte de a adăuga ciupercile. De asemenea, nu sărați prea mult amestecul la început deoarece extrage apa din legume.
  • Pot prepara umplutura acestui sandwich în avans?
    Da, umplutura are de fapt un gust mai bun a doua zi pe măsură ce aromele se dezvoltă. Păstrați-o acoperită în frigider până la 2 zile.
  • Ce tip de pâine funcționează cel mai bine pentru această rețetă?
    Pâinea albă obișnuită sau pâinea integrală pentru sandvișuri funcționează perfect. Puteți folosi și pâine multicereale sau cu maia pentru un plus de aromă.
← Înapoi la pagina principală